יום ראשון, 30 באוגוסט 2015

הדרכה לעובדי מטבח: שלהבת - צומת הבטיחות, הגיהות והאיכות הישראלית

הדרכה לעובדי מטבח:
מושגי יסוד בבטיחות
עבודה עם חומרים מסוכנים
חשמל בסיסי
הרמת משאות
התנהגות בשעת חרום
שיטות כיבוי אש
סביבה, ניקיון ופסולת
ציוד מגן אישי- תקנות והדגמה
חשמל מתקדם
תנאים סביבתיים- גהות תעסוקתית
היגיינה אישית- גהות תעסוקתית
עזרה ראשונה
הישג נידרש והסמכה: הבנת האחריות האישית בתחום הבטיחות והבנת הסיכונים בעבודות הנדסיות והאמצעים העומדים לרשותו בכדי למנוע אירועים בטיחותיים לרבות אישור/תעודת גמר קורס בטיחות.
היקף ההדרכה: 
יום אחד.
רענון בטיחות לעובד מטבח:

משימת זיהוי והערכת סיכונים
הפקת לקחים מתאונות ואירועים
התנהגות בחירום
היקף ההדרכה: חצי יום.



מוזמנים להתעדכן בקורסים, השתלמויות וימי עיון במסגרת שלהבת מערכות מידע - צומת הבטיחות, הגיהות והאיכות הישראלית 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה